Despre noi

Lumea este intr-o continua schimbare, iar industria de publicitate se schimba odata cu lumea. Am inteles acest lucru si ca o consecinta, suntem cu un pas inainte, pentru a intelege factorii principali care aduc schimbarea, pentru a ne putea adapta usor si pentru a ramane pe piata. Abilitatea de a ne adapta ne face sa avem o abordare competitiva si pragmatica in tot ceea ce facem.

Viziune

Viziunea noastra este aceea a unei companii in care specialistii nostri colaboreaza strans cu clientii nostri pentru a intelege mai bine problemele lor reale, pentru a presta servicii și a oferii produse mai bune si pentru a fi considerati un partener de incredere. Cu o abilitate unica de a combina experienta profesionala vasta, un management de calitate si o reputatie deosebita a nivelului ridicat de satisfactie clienti, Pink Expo  este partenerul ideal pentru gestionarea proiectelor complexe.

Misiune

Misiunea noastra este aceea de a deveni un leader in producția și distribuția publicitară prin proactivitatea cu care anticipam si abordam nevoile clientilor, prin transparenta catre clienti si increderea pe care acestia o au in noi, cu un simt al responsabilitatii deosebit si un model economic competitiv.

Valori

Calitate. Toate companiile promit servicii de calitate, dar putine reusesc sa le livreze. Echipa Pink Expo este pregatita pentru calitate. Nu avem actionari pe care sa ii multumim, doar clienti pe care ii putem pierde.

Pragmatism. Furnizam doar servicii si produse care conteaza. Gandim solutii de valoare, durabile in timp.
Suntem inovativi, dar intelegem la fel de bine pragmatismul fiecarei afaceri.

Incredere. Afacerile recurente ne ajuta sa pastram preturile si nivelul de stres la un nivel decent. De aceea, increderea in parteneri este critica. Intelegem ca este un atribut foarte fragil si care poate fi dobandit doar prin confirmarea asteptarilor stabilite, de fiecare data.

Parteneriat. Credem in succesul reciproc – ca o lege in afaceri pe care o respectam. Castigarea increderii este doar un pas.
Avem o preocupare permanenta de a descoperi noi produse si sevicii care ii ajuta pe partenerii nostri sa faca mai mult, sa fie mai competitivi, iar pe noi, mai valorosi.

Flexibilitate. Fiecare afacere este diferita. In consecinta, ne adaptam produsele si serviciile la nevoile partenerilor nostri.

Dezvoltare. Ne place sa crestem ca oameni si ca organizatie. Cunostintele sunt ceea ce ne fac valorosi. Incurajam in permanenta dezvoltarea oamenilor, prin training profesional sau crearea de echipe atat in interiorul organizatiei, cat si impreuna cu partenerii nostri.

Simplitate. Facem tot ce trebuie pentru ca solutiile si serviciile  produsele  sa fie usor de inteles si folosit. Ne concentram pe valoarea reala a serviciilor și produselor oferite catre clientii nostri.