Garantie / Livrare

Garanție

Toate produsele comercializate de catre Pink Expo vin cu garantie. Această garanție nu acoperă daunele provocate de accidente, ingrijire necorespunzatoare, neglijenta, uzura normala sau de natura naturala, defalcarea culorilor și materialelor pe durata și utilizarea prelungită.

Ne îmbunatatim si ne actualizam continuu gama de produse, de aceea ne rezervăm dreptul de a elimina unele produse sau modifica specificații fără o notificare prealabilă. Toate dimensiunile, informațiile grafice și orice ponderi citate sunt aproximate și ar trebui să fie folosit doar ca ghidare.

Termen livrare produse

 2-6 zile lucratoare ( se va anunta termenul de livrare telefonic sau prin e-mail la confirmarea comenzi)

Livrarea produselor prin curier

Ne dorim ca fiecare client să fie pe deplin mulțumit de produsele cumpărate!

Se pot livra cu curierul agreeat de catre noi sau cu un alt curier agreeat de catre dumneavoastra.

Colaboram cu firma de curierat DPD , astfel, toate produsele expediate către curier contin asigurare valorica a bunirilor . Se poate solicita curier si de catre client.

Solicitarea detaliior despre tarifele transportului, se va face către curier.

-in cazul deteriorari produsului de catre firma de curierat coletul dumneavoastra este asigurat si puteti sa depuneti reclamatie catre DPD ROMANIA la adresa de e-mail reclamatii@dpd.ro pentru a vă recupera dauna.

-in cazul lipsa colet si se datoreaza din vina curierului se poate trimite reclamatie catre DPD ROMANIA la adresa de e-mail reclamatii@dpd.ro 

-in cazul expedieri cu curierul dumneavoastra vedeti conditiile agreate conform contractului avut cu firma de dumneavoastra.

-in cazul produselor neconforme comenzii puteti sa ne contacti la adresa de e-mail office@pinkexpo.ro

si vom remedia in cel mai scurt timp problema dumneavoastră.