Care Este Pretul Unui Pupitru Pentru Conferinte?

Pupitrul, inclus in cadrul unei conferinte sau a unui eveniment, poate spori imaginea atat a evenimentului in sine, cat si a speakerilor. Costul unui pupitru variaza in principal in functie de dimensiuni si de materialul din care este compus.

Pretul unui pupitru pentru conferinte pleaca de la 954,80 lei(cu TVA) si ajunge la 6.395,66(cu TVA) in functie de modelul dorit din cadrul ofertei PinkExpo.

Oferta este special compusa pentru a putea raspunde nevoilor din industrii diverse. Alegerea unui pupitru iti apartine in totalitate, urmatorul material avand doar caracter informational.

 1. Pupitru demontabil din plexiglas - 2.601,28 RON

Prin intermediul panoului frontal, pupitrul demontabil din plexiglas ofera posibilitatea expunerii brand-ului sau a diferitelor materiale publicitare si informative. Masa pupitrului poate fi folosita atat pentru plasarea eventualelor documente necesare vorbitorului, cat si pentru pozitionarea microfonului. In cazul unei aglomerari a spatiului de depozitare, pupitrul poate fi descompus in cele trei parti componente(baza, corp central, masa) si asezat in functie de posibilitati. Plexiglasul, materialul plastic din care este compus pupitrul, este un produs durabil si rezistent in raport cu posibilele deteriorari cauzate de manipularile sau depozitarile realizate in mod neglijent.

 1. Pupitru Digital Dr. LECTERN, pentru conferințe, din plexiglas transparent, cu televizor - 6.395,66 RON

Monitorul cu diagonala de 108 cm ar putea mari vizibilitatea diferitelor materiale publicitare ori informative. Spre deosebire de un simplu panou frontal, formatul digital te scuteste de posibilele operatiuni manuale de alipire ori dezlipire a unui afis. In cazul in care spatiul pentru depozitare este redus, pupitrul se poate demonta in trei parti(masa, corp si baza) pentru a fi pozitionat  dupa bunul plac. Monitorul este protejat de un polita frontala cu latimea de 5 mm pentru a fi redus riscul unei deteriorari premature.

 1. Pupitru din Plexiglas - 2.211,02 RON

Un pupitru care, prin intermediul design-ului modernist, ar putea fi inclus in cadrul unor evenimente sau conferinte cu un format mai putin formal. Masa este formata dintr-o sectiune inclinata, rezervata amplasarii surselor de informare ale vorbitorului, si o portiune gandita pentru asezarea microfonului. Plexiglasul, materialul din care sunt realizate componentele pupitrului, este un material plastic special conceput pentru a preveni uzul prematur. Panoul, atasat in partea frontala a corpului central, permite dispunerea unui logo sau a unui material publicitar ori informativ.

 1. Pupitru din plexiglas, cu suport pentru tabletă și pahar - 1.375,64 RON

Prezentarile indelungate si dinamice au nevoie de dispozitive pe masura. Pupitrul vine in ajutorul speakerului prin intermediul portiunii special dedicate amplasarii unei tablete. Aspectul pupitrului permite folosirea in cadrul evenimentelor si conferintelor mai putin protocolare. Plexiglasul este un material plastic rezistent, de aici si costuri mici de intretinere, cel mai probabil determinate de operatiunile de curatare a suprafetelor pupitrului. Plexiglasul este un material rezistent in cazul socurilor, insa pe suprafata oricarui tip de plastic pot aparea zgarieturi, indiferent de tratamentul de protectie prin care a fost trecut materialul. De aceea, se recomanda ca manipularea si depozitarea sa fie realizate cu atentie pentru a fi evitate eventualele deteriorari exterioare.

 1. Pupitru negru, pentru conferințe, din plexiglas și aluminiu - 1.499,34 RON

Un pupitru care permite includerea in cadrul unor conferinte, evenimente sau prezentari mai putin formale. Pilonii pupitrului sunt alcatuiti din aluminiu trecut printr-un tratament de anodizare. Procedura, cunoscuta si sub denumirea de eloxare, ofera metalului rezistenta sporita, protejandu-l impotriva eventualelor coroziuni ce pot surveni de-a lungul timpului. Design-ul modern si simplist permite folosirea in diferite tipuri de ambiente, formatul conformandu-se cu tendintele estetice ale contemporaneitatii. Culoarea neagra este adeseori asociata cu eleganta si poate oferi o nota aparte atat evenimentului in ansamblul sau, cat si celor care isi vor expune prezentarile.

 

 1. Pupitru pentru conferințe din plexiglas și aluminiu - 954,80 RON

Un pupitru care poate fi folosit prin intermediul panoului frontal pentru expunerea unui logo sau a diferitelor materiale publicitare si informative. Masa poate fi folosita atat pentru asezarea diferitelor surse de informare necesare speakerului, cat si pentru amplasarea unui microfon. Formatul minimalist si culoarea argintie se pot potrivi unei conferinte sau unui eveniment cu mai putin iz formalist. Ca si in cazul celorlalte pupitre, este recomandat ca manipularea si depozitarea sa fie realizate cu grija pentru a fi impiedicata aparitia deteriorarilor minore.

 1. Pupitru pentru vorbitor conferințe, din plexiglas transparent - 2.642,34 RON

Un pupitru cu un format al corpului central curbat, ideal pentru folosirea in cadrul unei incaperi cu elemente mai mult sau mai putin moderniste. Design-ul simplu, lipsit de componente protocolare, ar putea ajuta la detensionarea vorbitorului in raport cu amploarea momentului luarii cuvantului. Plexiglasul, materialul ales pentru compunerea pupitrului, este un tip de plastic durabil ce poate oferi o lunga durata de viata. Desigur, starea intacta a pupitrului depinde si de atentia acordata de persoanele care se vor ocupa de transportarea si depozitarea acestuia.

 1. Pupitru plexiglas, 10 mm - 2.214,41 RON

Un pupitru cu un format simplu ce poate fi folosit in cadrul unor conferinte de tip informal. Alcauit integral din plexiglas, pupitrul are costuri mici de intretinere si o durata lunga de viata in masura in care nu va fi supus unor socuri majore. Partea frontala a corpului central ar putea fi folosita pentru Brand Awareness sau pentru alipirea unor materiale publicitare sau informative. Culorile stridente ar putea defocusa auditoriul, de aceea un pupitru transparent ar fi recomandat pentru ca discursul speakerului sa beneficieze de cat mai multa atentie posibila.

 1. Pupitru plexiglas, personalizat - Pret la cerere

Pupitru realizat din plexiglas ale carui dimensiuni pot fi alese de doritor. Plexiglasul te poate scuti de reparatii pe termen lung in conditiile in care va fi transportat si depozitat in siguranta. Materialul care compune structura pupitrului este in general folosit pentru conferintele sau evenimentele cu ambient modernist. Se recomanda ca lustruirea sau curatarea pupitrului sa fie facute cu un material moale (pentru a fi evitate eventualele zgarieturi). Pretul va fi stabilit dupa ce vor fixate toate caracteristicile de care sa dispuna varianta finala a pupitrului.

 1. INFOKIOSK – Diferite Modele - Pret la cerere

 

Infokiosk-ul este in general amplasat in interiorul mall-urilor, hypermarket-urilor sau companiilor financiar-bancare. Desigur, poate fi folosit si in cadrul altor locatii unde se doreste informarea publicului.

Sunt puse la dispozitie 8 tipuri de modele cu dimensiuni si forme diferite. Infokioskul poate fi personalizat de doritori, pretul final fiind determinat de alegerile acestora in raport cu dimensiunile si culorile dorite. In cazul in care exista nesiguranta in privinta alegerii modelului potrivit, se poate apela la opinia reprezentantului PinkExpo pentru o analiza detaliata.

Recomandari

Pretul este cu siguranta un factor important atunci cand dorim sa achizitionam unui produs. De multe ori insa, se intampla ca alegerea finala sa fie determinata doar de cel mai mic pret, cumparatorul ajungand in posesia unui produs mai putin conform nevoilor lui.

In cazul pupitrelor pentru conferinte, dincolo de pret, este foarte important sa fie luati in considerare si urmatoarele caracteristici pentru gasirea unui produs potrivit:

 • Existenta unui panou frontal (poate fi folosit pentru expunerea unui logo sau a unui material informativ ori publicitar)
 • Existenta unei portiuni special rezervate microfonului(pe suprafata mesei)
 • Existenta unui afisaj digital (permite expunerea dinamica a diferitelor reclame sau mesaje)

Pentru a te ajuta in gasirea unui pupitru adecvat nevoilor tale, poti consulta unul din reprezentantii firmei noastre.

 

Taguri:

Comentarii