13 Panouri Publicitare De Care Pot Beneficia Eforturile Tale De Promovare

Un people stopper poate fi folosit pentru expunerea materialelor publicitare. Este mai exact un panou utilizat in promovarea ori informarea prospectilor sau clientilor cu privire la ofertele, discount-urile sau diferitele detalii legate de politica de functionare a unui business.

In conditiile in care misiunea si personalitatea brand-ului difera de la un domeniu la altul, lista prezentata in randurile urmatoare abunda in numeroase tipuri de panouri cu diverse dimensiuni si caracteristici.

Care sunt people stopper-ele disponibile?

 

Printre people stopper-ele care pot fi achizitionate se numara urmatoarele:  People Stopper 25 A Board, People Stopper 32 A Board, People Stopper cu Header din ABS Negru, People Stopper Iluminat Led cu Baterie, People Stopper Negru cu Tabla Scolara de Scris cu Creta, People Stopper Swing Star, People Stopper Wind On cu Rezervor pentru Apa sau Nisip si Suportul TV de podea.

 

Articolul concentreaza mult mai multe panouri de acest fel, caracteristicile distincte determinand pretul si utilitatea unui anumit people stopper.

People Stopper 25 A Board

Panou stradal 25 A Board este prevazut cu numeroase caracteristici, fiind ideal pentru folosirea atat in interior, cat si in exterior. Materialul rezistent din care este realizat panoul ofera stabilitate in raport cu eventualele intemperii. Greutatea mica permite amplasarea, desfacerea si strangerea cu relativa usurinta, nefiind nevoie de instrumente speciale pentru ducerea la bun sfarsit a procedurilor de acest tip. Folia PVC antireflexiva protejeaza impotriva razelor UV si a altor factori externi mai putin favorabili starii intacte a afisului montat.

People Stopper 25 Double Frame

Panoul stradal 25 Double Frame este un instrument aparte pentru promovare sau informare datorita cadrului aditional prezent in partea superioara a panoului. Cadrul suplimentar ar putea fi folosit ca spatiu pentru expunerea logo-ului sau a sloganului, iar cadrul principal pentru prezentarea propriu-zisa a ofertei, reclamei sau mesajului. Amplasarea si depozitarea pot fi realizate fara mari dificultati datorita greutatii reduse a panoului. Sistemul click permite adaugarea rapida a afisului iar profilele click ofera stabilitate si rezistenta sporita.

People Stopper 32 A Board

Panoul 32 A Board, spre deosebire de panoul 25 A Board, este prevazut cu profile din aluminiu eloxat cu latimea de 32 mm. Aceasta deosebire ofera mai multa stabilitate si rezistenta in raport cu eventuala actiune mai putin favorabila a intensificarilor atmosferice. Materialul publicitar poate fi protejat de folia PVC, special conceputa pentru a diminua efectele cauzate de urmatorii agenti externi: razele UV, praful sau apa.

People Stopper 32 Double Frame

Panoul 32 A Board Double Frame permite promovarea sau informarea in baza unui cadru aditional care ofera posibilitati numeroase de folosire. Ar putea fi utilizat pentru: extinderea afisului din cadrul principal, introducerea unui logo sau adaugarea unui slogan. Ramele click permit montarea cu usurinta a materialului publicitar, iar folia transparenta din PVC antireflexiv elimina riscul deteriorarii afisului.

People Stopper cu Header din ABS Negru

Panoul prevazut cu un cadru suplimentar inchis ar putea evidentia mult mai bine mesajul aplicat in baza unei culori contrastante. Informatiile dorite pot fi scrise pe header prin intermediul unei crete sau a unui marker cu vopsea lavabila. Inaltimea panoului de 1200 mm sau 1300 mm, dar si prezenta header-ului recomanda folosirea in cadrul industriei HoReCa. Totusi, panoul poate avea intrebuintari in mai multe domenii, header-ul oferind posibilitatea expunerii unui text simplu, dar relevant in incercarea de a atrage privirile trecatorilor.

People Stopper Iluminat Led cu Baterie

Panoul Led cu Baterie ofera stabilitate si siguranta in raport cu eventualele conditii atmosferice neprielnice. Tehnologia LED ar putea fi elementul care sa te diferentieze de competitie, lumina uniform distribuita pe toata suprafata panoului rezultand in imbunatatirea vizibilitatii pentru materialul publicitar montat. Cu ajutorul telecomenzii poti porni/opri iluminarea si regla intensitatea luminii la 50% sau la 100%. Transportul panoului se realizeaza prin intermediul celor 2 roti din dotare, fiind posibila amplasarea atat in interior, cat si in exterior.

People Stopper Negru cu Tabla Scolara de Scris cu Creta

Panoul negru cu tabla scolara poate fi folosit pentru expunerea  diverselor lansari de produse, oferte sau informatii(programul de lucru, disponibilitatea unor produse). Atat afacerile din industria HoReCa, cat si alte business-uri din sectorul comertului pot beneficia de formatul inedit al panoului. Profilele rezistente ale people stopper-ului cu tabla scolara, realizate din aluminiu eloxat, ofera o durata lunga de viata si siguranta sporita in raport cu eventualele conditii neplacute ale vremii.

People Stopper Negru sau Rosu

Vopsit in negru sau in rosu, panoul ar putea epata in raport cu eforturile  de promovare sau informare ale competitorilor. Profilul rezistent, realizat din aluminiu eloxat dar si imbinarile la 45° ofera stabilitate si rezistenta. In cazul in care niciuna din aceste 2 culori nu sunt adecvate caracteristicilor brand-ului tau, exista posibilitatea solicitarii unei alte nuante pentru o personalizare potrivita.

People Stopper Swing Star

Un panou format dintr-un singur cadru, simplu de transportat si depozitat, ideal pentru expunerea ofertelor, discount-urilor si lansarilor atat in interior, cat si exterior. Materialul publicitar nu va deteriorat de actiunea precipitatiilor sau a vantului datorita foliei transparente din PVC antireflexiv. Greutatea redusa permite amplasarea cu usurinta, fara mari batai de cap a people stopper-ului Swing Star. Ramele click din aluminiu eloxat ofera rezistenta sporita panoului si faciliteaza schimbarea rapida a materialelor publicitare.

People Stopper Swing Star Pavement Sign

Spre deosebire de modelul anterior, panoul Swing Star Pavement Sign este mai rezistent si prevede dimensiuni mai impunatoare pe verticala. Ramele click, realizate din aluminiu eloxat de 32 mm, ofera siguranta de care este nevoie in raport cu actiunea nefavorabila a curentilor de vant. In comparatie cu panoul precedent, Swing Star Pavement Sign are cadrul mult mai distantat fata de sol. Aceasta deosebire permite o diminuare a eventualelor depuneri de praf survenite in urma amplasarii in exterior.

People Stopper Wind On cu Rezervor pentru Apa sau Nisip

Structura de fier a Panoului Wind On cu Rezervor pentru Apa sau Nisip ofera rezistenta si stabilitate sporita. Arcurile din dotare pot amortiza impactul survenit in urma intensificarii precipitatiilor sau vantului. Carcasa de la baza panoului este realizata din plastic durabil si poate fi umpluta cu apa sau nisip. Rotile din dotare permit transportarea cu relativa usurinta a people stopper-ului Wind On. Afisul, protejat de folia antireflexiva din PVC, poate fi adaugat rapid datorita sistemului click.

People Stopper Wind-On Panou Rezistent la Vant

Panoul este asemanator din punct de vedere al structurii cu cel anterior, diferentele evidente fiind reprezentate de lipsa rotilor si a carcasei ce putea fi umpluta cu apa sau nisip. Rezistenta in schimb este in continuare una sporita, structura fiind realizata din fier, iar ramele click din aluminiu. Arcurile permite o amortizarea a impactului resimtit in urma actiunii mai putin favorabile a factorilor externi. Folia de protectie din PVC antireflexiv conserva integritatea materialului publicitar, protejandu-l de efectele intensificarilor atmosferice.

Suport TV de podea, stand înclinat, Semnalizare Digitală pentru televizor, diagonală ecran 32 - 55 inch

Un suport pentru TV modern si elegant ce permite expunerea in modul landscape sau portrait. Pasionati de TV pot beneficia de un stand care ofera posibilitatea atasarii ecranelor cu dimensiuni de la 32 inch pana la 55 inch. Transportul poate fi realizat cu usurinta datorita celor 2 roti din dotare si capacitatii de pliere. Utilizarea pe termen lung ca instrument de marketing in interiorul centrelor comerciale, hotelurilor, restaurantelor sau a altor afaceri ar putea rezulta in crearea unei imagini profesioniste, specifica unui brand puternic.

Recomandari

Gasirea unui people stopper potrivit pentru afacerea ta ar putea necesita o analiza indelungata.

Urmatoarele raspunsuri ar putea eficientiza procesul de luare a unei decizii adecvate tie si consumatorilor carora te adresezi.

Care sunt preferintele publicului-tinta?

Care sunt caracteristicile si misiunea afacerii tale?

Ce tip de panouri foloseste competitia?

Decizia finala iti apartine, insa nu ar exlus sa te consulti cu un marketer sau chiar cu reprezentantii companiei de la care va fi achizionat panoul.

Taguri:

Comentarii