7 Panouri De Afisaj Interior Pentru Afacerea Ta

Exista numeroase tipuri de panouri de afisaj interior ce pot fi utilizate pentru desfasurarea campaniilor de marketing. Sistemele de afisare si informare indoor difera in functie de pret, caracteristici si tipul campaniei pentru care vor fi folosite. Care sunt info board-urile disponibile?

Printre panourile de afisaj interior pot fi regasite cele cu: picior reglabil, rama click inclinata, profil oval, profil rectangular si SL. In randurile urmatoare sunt descrise toate produsele care ar putea fi incluse in noua ta strategie de marketing.

Multe din caracteristicile produselor sunt similare, insa deosebirile sunt responsabile pentru relevanta unui anumit panou de afisaj in cadrul unei campanii de promovare.

Un sistem de afisare si informare care ar putea fi utilizat pentru campaniile de sporire a vizibilitatii brand-ului tau. Caracteristicile permit modificarea inaltimii si a tipului de pozitionare, existand posibilitatea expunerii afisului in 2 moduri: Landscape si Portrait. Afisajul dublu recomanda folosirea pentru o targetare eficienta a publicului-tinta. Materialele publicitare pot fi adaugate foarte usor datorita piciorului ajustabil si ramei Slide-in. Cu ajutorul acestui info board, campaniile de marketing pot beneficia de un mijloc de comunicare modern si simplu.

 

Panoul de afisaj cu rama inclinata poate oferi o experienta inedita celor interesati in vizualizarea mai indeaproape a afisului. Rama inclinata, de dimensiuni A4 sau A3, ar putea concentra atentia prospectilor sau clientilor mai mult asupra materialelor publicitare decat a elementelor specifice ambientului din zonele comerciale. Info board-ul poate fi adaptat in functie de tipul reclamei, fiind prevazut cu 2 moduri de expunere a materialelor publicitare: Landscape si Portrait. Baza metalica solida permite o amplasare sigura atat in interiorul, cat si in exteriorul incintei. Design-ul minimalist se poate incadra cu usurinta in decorul centrelor comerciale moderne.

Sistemul de afisare si informare cu rama click reglabila este unul deosebit datorita posibilitatii de ajustare remarcabila. Datorita unghiului de inclinare, ce poate fi dispus de la 0º la 90º, panoul va fi adaptat specificului diferitelor locatii de desfasurare a campaniilor de promovare. Materialele publicitare pot fi dispuse in format A4 sau A3 pe baza a doua moduri de expunere: Landscape si Portrait. Caracteristicile deosebite pot epata nu doar in perceptia competitorilor, ci si a prospectilor sau a clientilor.

Un panou cu reale avantaje pentru expunerea brand-ului tau in fata a cat mai multe persoane, fiind potrivit pentru amplasare indoor si outdoor   deopotriva. Pozitionarile de tip Landscape sau Portrait si ramele (format A4, A3 sau A2) permit adaptarea panoului pentru nevoile de expunere ale campaniilor de promovare. Piciorul oval ofera stabilitate sporita si un design adaptat caracteristicilor ambientului comercial. Design-ul atractiv, dar si posibilitatea de amplasare indoor si outdoor sunt principalele calitati ale info board-ului cu profil oval care ar putea aduce un plus imaginii brand-ului tau.

Panoul de afisaj cu profil rectangular poate fi folosit atat pentru brand awareness, cat si pentru expunerea de mesaje utile pentru consumatori. Amplasat in interior sau in exterior, info board-ul poate atrage privirile publicului tinta prin aspectul modern placut. Datorita ramelor click, adaugarea unui afis poate fi facuta relativ usor intr-un timp destul de scurt in format A4, A3 sau A2. Pozitionarile de tip Landscape sau Portrait pun la dispozitia antreprenorului sau a departamentului de marketing posibilitatea adaptarii panoului in functie de specificul campaniei de promovare.

Panoul de afisaj cu profil SL este un mijloc impunator de promovare a brand-ului tau datorita dimensiunilor considerabile.

Inaltimea de 1800mm, 1900mm sau 2000mm, alaturi de rama click de 25mm sau 32mm aduc un plus de grandoare campaniilor de marketing. Baza solida metalica, prevazuta cu numeroase forme si culori, ofera stabilitate pentru amplasarea in interiorul sau in exteriorul incintelor. Rafturile detasabile de diverse culori, adaugate optional, ar putea diferentia panoul tau de sistemele de afisare si informare folosite de competitori.

Recomandat pentru amplasarea in interior, info board-ul cu rama click inclinata ofera posibilitatea expunerii mesajului pe un panou cu unghi de inclinare dispus de la 0º la 90º. Montarea noilor materiale publicitare poate fi facuta fara mari batai de cap datorita ramelor click(dimensiune A4). In functie de tipul mesajului, va stau la dispozitie doua moduri de pozitionare: Landscape si Portrait. Info board-ul este prevazut cu un picior reglabil pentru a putea fi adaptat specificului locatiei. Caracteristicile permit folosirea panoului de afisaj reglabil cu rama click inclinata atat ca indicator, cat si ca un instrument de desfasurare a campaniile de marketing.

Un instrument aparte al campaniilor de marketing

In lipsa unei prezente constante si distincte in fata clientilor sau eventualilor clienti, afacerea ta ar putea suferi.

In contextul in care majoritatea companiilor isi indreapta atentia catre mediul online, panourile publicitare ar putea fi avantajul tau. Amplasate in zonele de interes ale centrelor comerciale, info board-urile pot fi folosite pentru o expunere simpla si moderna a materialelor publicitare. Ca si agentii de vanzari, panourile de afisaj au personalitati diferite. Cele inclinate ar putea fi folosite pentru restaurante, cele de dimensiuni mari pentru expunerea intr-un centru comercial iar cele cu rame click A4 ca simpli indicatori.  

Avantajele panourilor de afisaj interior

Exista numeroase aspecte neglijate de multi antreprenori atunci cand vine vorba de achizitionarea sistemelor de afisare si informare. Dincolo de amplasarea si reglarea cu usurinta deja discutata a panourilor de afisaj, exista multe alte avantaje mai putin cunoscute. Beneficiile prezentate mai jos subliniaza rolurile deosebite indeplinite de sistemele de afisare si informare in cadrul campaniilor de promovare si nu numai.

  • Marketing apropiat de viziunea ta

Cu ajutorul sistemelor de afisare si informare si mai ales a materialelor publicitare, iti poti face cunoscuta compania asa cum iti doresti.

Ai mai putina libertate asupra modului in care iti sunt prezentate produsele si serviciile de un agent de vanzari. Insa, in cazul panourilor de afisaj interior, prezentarea poate fi mai apropiata de dorintele tale, afisele remarcandu-se ca adevarate extensii ale viziunii tale antreprenoriale.

  • Un mijloc de masurare a abilitatilor colaboratorilor

Info board-urile ar putea fi de folos pentru a testa calitatea si capacitatea de livrare a colaboratorilor tai. Pe termen lung, poate vei avea nevoie de marketeri, copywriteri sau graficieni, care sa iti propulseze afacerea la urmatorul nivel. Cateva campanii de promovare ar putea sa te ajute in a alege cei mai potriviti specialisti pentru demersurile tale in business.

  • Imaginea unui brand puternic

Atat reprezentantii firmei tale, cat si info board-urile ar putea aduce un plus de imagine brand-ului in cadrul campaniilor de promovare. Nu doar design-ul modern al panourilor de afisaj, ci si simpla lor prezenta in cadrul locatiilor de maxim interes pot schimba perceptia prospectilor sau a clientilor in raport cu reputatia companiei tale pe piata. Sistemele de afisare ar putea oferi o nota distinctiva campaniilor de marketing desfasurate pentru afacerea ta.

Alegerea unui info-board

Oferta este compusa din numeroase info board-uri cu diferite caracteristici. E greu de spus care ar putea fi sistemul de afisare si informare interior potrivit pentru afacerea ta.

Urmatoarele intrebari ar putea ajuta in gasirea unui info board adecvat nevoilor tale:

Ce campanie vei desfasura? Promovare sau Notificare?

Care sunt informatiile deja existente despre publicul-tinta al produselor sau serviciile afacerii tale? Care sunt preferintele lor?

Cel mai probabil exista multe alte criterii necesare pentru gasirea info board-ului potrivit pentru dorintele tale. Articolul prezentat are un rol informational, produsele si caracteristicile fiind listate pentru a te familiariza cu oferta disponibila.

 

 

 

 

Taguri:

Comentarii