Cutii Din Plexiglas Ideale Pentru Votare, Donatii sau Tombole

O cutie din plexiglas este un mijloc modern de colectare a donatiilor monetare, buletinelor de vot ori a formularelor specifice tombolelor. Plexiglasul, materialul din care este realizata urna, este avantajos atat din punct de vedere economic, cat si din punct de vedere al utilitatii sale in cadrul diferitelor tipuri de actiuni sau campanii.

Cutiile din plexiglas din cadrul ofertei PinkExpo sunt de diferite dimensiuni, culori si caracteristici. Pretul este fixat la cerere in majoritatea cazurilor, existand posibilitatea ca urna sa fie personalizata de catre doritori, in masura in care optiunile alese sunt conforme cu realitatea(caracteristicile dorite ar putea fi inexistente).

Urnele din plexiglas se impart in urmatoarele categorii: urnele colorate, urnele transparente si urnele cu picior. Cele colorate sunt de obicei alese pentru ca urna sa fie adaptata specificului unei anumite actiuni, cele transparente pentru organizarea donatiilor si sesiunilor de votare, iar cele cu picior pentru amplasarea in cadrul unui centru comercial.

  1. Urnă din plexiglas colorat pentru donații, sugestii sau vot, cu încuietoare

O cutie care, spre deosebire de o urna transparenta, poate iesi in evidenta prin intermediul culorii rosii. Nuanta vie poate atrage atentia persoanelor aflate in proximitate, urna fiind utila in cazul strangerilor de fonduri in scopuri caritabile si nu numai.

Cutia este prevazuta cu un compartiment special conceput pentru plasarea diferitelor materiale informationale sau formulare. Plexiglasul este rezistent in cazul socurilor minore, de aceea se recomanda ca manevrarea si transportarea cutiei sa fie realizate in conditii adecvate.

Pretul va fi stabilit in functie de dimensiunile comunicate de doritori.

  1. Urnă din Plexiglas cu Stativ

O cutie din plexiglas cu fete transparente ce poate fi folosita pentru acte caritabile, votare, tombole precum si pentru altele. Urna transparenta poate fi utila mai ales in cazul actiunii de votare pentru ca poate elimina, intr-o oarecare masura, tentativele de dublu vot.

Materialul din care este compusa cutia permite lipirea autocolantilor pentru informarea publicului. Desi plexiglasul este un material durabil, nu exista garantii privind mentinerea unei urne intacte in cazul socurilor majore.

Pretul va fi fixat doar dupa ce vor fi comunicate toate caracteristicile de care sa dispuna produsul final.

  1. Urnă din plexiglas transparent sau colorat, diferite forme, securizată cu yală

O cutie transparenta sau colorata ce poate deveni un mijloc util pentru: desfasurarea diferitelor campanii de strangeri de fonduri, organizarea de tombole sau pentru depunerea voturilor.Formatul, lipsit de detalii redundante, este recomandat pentru includerea urnei intr-un ambient modernist.

Plexiglasul permite alipirea autocolantelor pentru dispunerea diferitelor logo-uri ori mesaje. De asemenea, plexiglasul este un material recunoscut pentru rezistenta indelungata in timp. Totusi, este indicat ca urna sa fie manipulata cu grija pentru a fi evitate zgarieturile, deseori prezente pe fetele cutiei.

Pretul va fi determinat de personalizarile stabilite de persoanele interesate in achizitionarea urnei.

  1. Urnă din PVC, cu picior

O cutie ce poate fi folosita pentru derularea campaniilor de donatii, organizarea sesiunilor de votare, precum si pentru desfasurarea tombolelor. Spre deosibire de celelalte urne, cutia este prevazuta cu un picior din aluminiu, util pentru amplasarea cu usurinta acolo unde se doreste, fara a mai fi nevoie de cautarea unui suport aditional.

Urna este alcatuita din PVC, un polimer ce ofera durabilitate si costuri mici de intretinere. Cutia este prevazuta cu un buzunar special in partea laterala pentru dispunerea diferitelor tipuri de materiale informationale.

Pretul se va stabili dupa ce vor fi transmise toate caracteristicile dorite pentru urna finala.

  1. Urnă plexiglas transparent cu picior

O urna alcatuita din plexiglas, sustinuta de un picior rezistent realizat din aluminiu. In cazul in care este organizata o sesiune de votare, urna transparenta poate descuraja intentiile mai putin binevoitoare (Ex: introducerea mai multor buletine de vot din partea unei singure persoane)

Suprafata plexiglasului permite lipirea diferitelor logo-uri ori mesaje.  Urna este prevazuta cu buzunare special gandite pentru expunerea pliantelor, formularelor sau a altor tipuri de materiale. Design-ul urnei faciliteaza integrarea urnei in cadrul unui ambient modernist.

Costul final al urnei din plexiglas transparent cu picior va fi determinat de caracteristicile alese de doritori.

  1. Urna Transparenta din Plexiglas

O cutie realizata din plexiglas, ce poate fi folosita pentru donatii, tombole sau in cadrul diverselor actiuni de votare. Aspectul simplu serveste intocmai scopului pentru care a fost creata urna, existand posibilitatea includerii in interiorul unei incaperi cu detalii conforme trendului contemporan.

Se poate alege intre o urna transparenta si una colorata. O cutie transparenta este in general folosita pentru evitarea actelor de rea-credinta. O urna colorata ar putea pastra specificul asociatiei, companiei sau a actiunii ce urmeaza a fi desfasurate. Plexiglasul este un material plastic ce permite lipirea cu succes a diferitelor materiale informative.

Sunt cutiile din plexiglas o alegere buna?

Cutiile din plexiglas au o multime de avantaje mai putin stiute ori considerate neimportante. Beneficiile sunt raportate atat la costurile de intretinere ale urnelor din plexiglas pe termen lung, cat si la utilitatea acestora in cadrul diferitelor actiuni.

 

 

  1. Rezistenta in timp

Plexiglasul este un material plastic recunoscut pentru rezistenta sa indelungata in timp. Urnele prevazute cu picior beneficiaza de asemenea de durabilitate, dat fiind faptul ca sunt realizate din aluminiu. Cu siguranta nu exista garantii privind pastrarea integritatii urnelor in cazul socurilor majore. Este recomandata ca manevrarea, transportarea si depozitarea sa fie facute cu atentie pentru a fi evitate eventualele deteriorari sau zgarieturi.

  1. Transparenta

Poate ca acest aspect ar putea parea neimportant, insa o urna transparenta poate ajuta atat organizatorii, cat si persoanele dornice sa ia parte la actiunea respectiva(donatie, votare, tombola sau altele). O cutie din plexiglas transparenta se recomanda in cazul in care doresti o informare clara si evidenta a persoanelor privind scopul urnei. De asemenea, in cazul unei actiuni de votare, interiorul vizibil al cutiei poate ajuta organizatorii sa sesizeze mai usor posibila introducere in cutie a mai multor buletine de vot din partea unei singure persoane.

  1. Interior Securizat

Eficienta unei anumite actiuni(votare, donatii, tombole) este determinata, printre altele, de caracteristicile privind securitatea urnei. Cutiile din plexiglas, dar si cele din PVC propuse pietei de PinkExpo sunt prevazute cu yala.  Aceasta dotare poate inspira incredere atat in randul organizatorilor, cat si in randul persoanelor participante la aceste tipuri de actiuni. Astfel de urne sunt ideale pentru a pastra confidentialitatea buletinelor de vot, formularelor de tombola sau pentru securizarea fondurilor specifice diversele acte caritabile.

  1. Posibilitatea de personalizare

Cutiile pot fi adaptate amplitutidini actiunii ce urmeaza a fi desfasurate, urnele dispunand de numeroase dimensiuni din care se poate alege. De asemenea, in unele cazuri exista posibilitatea ca o anumita urna sa se poata achiziona fie in varianta cu plexiglas transparent, fie in cea cu plexiglas colorat. Suprata exterioara a cutiei permite alipirea diferitelor materiale informative sau a logo-urilor, riscul desprinderii premature a acestora fiind unul minor.

Concluzie

Cutiile de plexiglas au o multime de beneficii ideale pentru buna desfasurare a diferitelor tipuri de actiuni(votare, donatii, tombole etc.).

Interiorul securizat, rezistenta in timp, posibilitatea informarii publicului si posibilitatea de personalizare(dimensiuni, culori) sunt cele mai importante avantaje ale urnelor din plexiglas.

In final, nu ramane decat sa alegi o cutie potrivita specificului actiunii sau campaniei ce urmeaza a fi derulata de tine. In cazul in care nu esti decis, poti apela la unul din reprezentantii PinkExpo pentru a te indruma in alegerea produsului adecvat nevoilor tale.

 

                    

 

Taguri:

Comentarii