Cele 3 Casete Luminoase Care Pot Spori Vizibilitatea Materialului Tau Publicitar

O caseta luminoasa poate fi folosita pentru derularea campaniilor de marketing atat in timpul zilei, cat si in timpul noptii. Led-urile din dotare sporesc vizibilitatea materialului publicitar montat astfel incat sa poata fi remarcat cu usurinta de prospecti sau clienti. Care sunt casetele luminoase disponibile?

Casetele luminoase cu roluri insemnate in cadrul diferitelor strategii de promovare sunt: caseta luminoasa totem tower cu afisare pe ambele fete, caseta luminoasa ultra slim cu led dubla fata iluminare simpla fata, caseta luminoasa ultra slim cu led.

In contextul in care sistemele de afisare ar putea parea demodate in era internetului, casetele luminoase, datorita caracteristicilor moderne, sunt dovada adaptarii la “noile” cerinte.

Un totem luminos extrem de avantajos datorita formatului ce permite expunerea materialelor publicitare pe ambele fete. Caseta luminoasa se poate amplasa in diverse locatii, cel mai adesea gasindu-se a fi folosita in cadrul mall-urilor, supermarket-urilor, benzinariilor, showroom-urilor sau pietelor. Baza metalica, alcatuita din aluminiu si fier, dar si profilele din aluminiu eloxat ofera stabilitate si rezistenta, totemul fiind destinat folosirii atat in interior, cat si in exterior. Datorita multiplelor dimensiuni din care se poate alege, caseta luminoasa Totem Tower poate fi folosita pentru desfasurarea a numeroase campanii de Ofertare, Lansare Produse sau Brand Awareness. Schimbarea si adaugarea unui nou print se face cu relativa usurinta datorita sistemului click.

Caseta luminoasa Ultra Slim cu dubla fata, prevazuta cu led-uri pe o singura fata, poate oferi vizibilitate sporita afiselor de dimensiuni mici si mari. Iluminarea cu led-uri permite expunerea materialelor publicitare atat in timpul zilei, cat si in timpul noptii. Aceasta caracteristica poate fi chiar elementul diferentiator al strategiei tale de marketing. Becurile casetei luminoase pot fi folosite pe o perioada lunga de timp, avand o durata de viata de aproximativ 10.000 de ore. Profilele din aluminiu eloxat previn uzura prematura a casetei luminoase. Aspectul minimalist al ramelor, precum si culoarea argintie mata ofera posibilitatea integrarii cu usurinta a casetei in cadrul unui ambient modern.

Caseta Luminoasa Ultra Slim cu o singura fata ar putea creste impactul materialelor publicitare de mici sau mari dimensiuni cu ajutorul led-urilor din dotare. Iluminarea cu acest tip de becuri pune la dispozitia marketerilor sau antreprenorilor o modalitate moderna de desfasurare a campaniilor de marketing atat ziua, cat si noaptea. Afisele, posterele pot beneficia de vizibilitate sporita pe termen lung, led-urile dispunand de o durata de viata de aproximativ 10.000 ore. Rezistenta in timp a casetei luminoase se datoreaza profilelor din aluminiu eloxat. Sistemul click permite adaugarea fara mari batai de cap a unui nou material publicitar, fara a fi nevoie de instrumente aditionale.

Avantajele Casetelor Luminoase

Unele avantaje prezentate ar putea fi asemanatoare sau identice cu ale altor sisteme de afisare, insa particularitatile definesc care sunt plusurile  casetelor luminoase de care pot profita afacerile din diferite domenii.

  • Vizibilitate sporita

Indiferent de tipul campaniei de marketing desfasurate, materialul publicitar sau informativ are nevoie de vizibilitate. Fondul posterului sau al mesajului conteaza, insa la fel de important este si mijlocul de expunere al acestuia. Nu doar amplasarea strategica a casetei luminoase va rezulta in mai multe priviri orientate catre afisul tau, ci si iluminarea prin intermediul becurilor LED. Aceasta tehnologie este avantajoasa pentru ca imbunatateste vizibilitatea materialului publicitar atat in timpul zilei, cat si in timpul noptii. Spre deosebire de becurile clasice, ledurile sunt mai economice pentru ca au o durata de viata de pana la 10.000 de ore.

  • Dimensiuni multiple

In functie de domeniul in care activeaza afacerea ta, dar si in functie de personalitatea brand-ului tau, este posibil sa apara momentul cand te  vei gandi ce dimensiuni ale ramelor ar fi potrivite pentru afisarea materialului publicitar. In cazul in care brand-ul tau este deja perceput ca fiind responsabil pentru campanii de promovare impunatoare, probabil ai dori casete luminoase cu dimensiuni pe masura asteptarilor. Ramele de dimensiuni mici sau moderate ar putea fi folosite pentru scurte campanii de Brand Awareness. Inainte de achizitionare, ai putea sa analizezi si alegerile competitorilor pentru ca uneori practicile lor reflecta preferintele publicului-tinta.

  • Un instrument de marketing modern

Desi sistemele de afisare par a pierde teren in fata mijloacelor de promovare dezvoltate prin intermediul internetului, exista numeroase elemente special concepute de producatori pentru conformarea acestora la “cerintele” contemporaneitatii. Formatul simplist al ramelor si culoarea argintie mata permit includerea intr-un ambient modern, in general specific marilor centre comerciale. Nuanta mai putin patrunzatoare a ramelor casetelor luminoase este recomandata pentru a mentine focusul privitorului asupra afisului. Cum viteza dicteaza randamentul economiei actuale, sistemul click este construit pentru a eficientiza timpii dedicati montarii unui afis. Ramele click ale casetelor luminoase permit schimbarea si adaugarea rapida a unui nou material publicitar ori informativ.

  • O investitie pe termen lung

Din perspectiva unui antreprenor, costurile reprezinta unul dintre aspectele asupra caruia este indreptata atentia in mod regulat. In cazul casetelor luminoase, exista numeroase caracteristici care determina cheltuieli reduse pe termen lung. Profilele sunt realizate din aluminiu eloxat, un metal tratat special pentru a rezista impotriva oxidarii ce permite, in functie de specificul casetei luminoase, amplasarea atat in interior, cat si in exterior. Ledurile mentin intensitatea luminii indiferent de „varsta” becului si, in cazul casetelor luminoase, au o durata de viata de aproximativ 10.000 ore. Culoarea argintie mata ar putea masca eventualele zgarieturi sau urme de uzura de alta natura ale ramelor.

  • Potrivite pentru numeroase industrii

In general, personalizarile excesive (culori stridente sau design nonconformist) ar putea restrange aria de adresare a produsului respectiv. Casetele luminoase nu sunt dedicate folosirii in cadrul unei singure industrii, caracteristicile oferind posibilitatea desfasurarii diferitelor campanii de marketing pentru targetarea publicului-tinta din varii domenii. Formatul ramelor, lipsit de detalii redundante, precum si culoarea argintie mata sunt caracteristicile standard care permit ca aceste sisteme de afisare sa fie utilizate de diferite tipuri de afaceri. De expunerea materialelor publicitare prin intermediul casetelor luminoase pot beneficia: marile centre comerciale, pietele, showroom-urile, expozitiile, farmaciile, benzinariile, business-urile care activeaza in HoReCa si multe altele.

Concluzie

Tehnologia LED reprezinta elementul care ofera casetelor luminoase o nota distinctiva in randul sistemelor de afisare. Insa, alegerea unei casete luminoase in detrimentul alteia necesita alte puncte de plecare. Urmatoarele intrebari ar putea sa te ajute in gasirea unei modalitati de expunere a materialelor publicitare potrivite pentru brand-ul tau:

Totem luminos sau caseta luminoasa asemanatoare cu sistemele de afisare de tip “rame click”?

Doresti afisarea materialelor publicitare pe ambele fete?

Publicul tau tinta este obisnuit cu postere impunatoare din punct de vedere al dimensiunilor?

Decizia finala de achizitionare a unei anumite casete luminoase iti apartine, insa recomandarile venite din partea unui marketer sau chiar a firmei care vinde sistemele de afisare nu ar trebui neglijate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taguri:

Comentarii