13 Display-uri de Pliante Ideale Pentru Expunerea Materialelor Publicitare

Display-urile de pliante puse la dispozitie de PinkExpo au numeroase caracteristici avantajoase pentru antreprenori, fiind concepute in acord cu „cerintele” vremurilor moderne. Oferta noastra abunda in diferite tipuri de suporturi pentru a putea raspunde nevoilor din diferite industrii.

 

Un display de pliante modern ar putea consolida imaginea brand-ului si eficientiza eforturile de promovare datorita:

 • formatului atractiv si simplist(permite integrarea cu usurinta a suporturilor in cadrul a diferite tipuri de ambiente)
 • materialului transparent(ofera maxim de vizibilitate pentru diversele materiale publicitare)

 

Urmatoarea lista de produse nu reprezinta un top, ci o insiruire a suporturilor de pliante existente in cadrul ofertei noastre.

 

 1. Suport Pliant Counter Stander Taymar

Suportul de pliante Counter Stander Taymar este realizat din plastic transparent turnat și are două buzunare etajate. Suportul este mai rezistent datorită faptului că este construit dintr-o singură bucată. Acesta este perfect pentru expunerea de pliante, broșuri, flyere sau cataloage și se găsește des în birouri, centre comerciale, bănci și nu numai. Este potrivit pentru formatul A5 și, de asemenea, îți oferă posibilitatea de a-l prinde pe perete.

 

 

 1. Suport Pliant și Reclame Prindere pe Perete

Suportul de pliante și reclame cu posibilitate de prindere pe perete este realizat din plastic transparent cu trei sau sase buzunare etajate. Suportul este mai rezistent datorită faptului că este construit dintr-o singură bucată. Acesta este perfect pentru pliante și reclame. Este potrivit pentru formatul A4.

 1. Suport Pliante Cărți de Vizită

Suportul de pliante și cărți de vizită este realizat din plastic transparent și are un singur buzunar. Acesta este mai rezistent datorită faptului că este construit dintr-o singură bucată. Suportul oferă o expunere landscape, fiind potrivit pentru pliante și cărți de vizită. Este ideal pentru birou, masă sau tejghea.

 1. Suport Pliante Caunter Stander

Suportul de pliante Caunter Stander este realizat din plastic transparent de înaltă calitate și are patru buzunare. Suportul este mai rezistent datorită faptului că este construit dintr-o singură bucată și, în plus, colțurile-i rotunjite oferă siguranță în folosire. Acesta este perfect pentru expunerea și organizarea oricărui material informativ tipărit și se găsește în birouri, bănci, centre comerciale și nu numai. Este potrivit pentru formatele A4, A5 și ⅓A4.

 1. Suport Pliante Counter Stander Taymar cu trei Buzunare

Suportul de pliante Counter Stander Taymar este realizat din plastic turnat și are trei buzunare etajate. Suportul este mai rezistent datorită faptului că este construit dintr-o singură bucată. Acesta este perfect pentru expunerea de pliante, broșuri, flyere sau cataloage și se găsește des în birouri, centre comerciale, bănci și în alte locuri în care se dorește expunerea de informații într-un mod elegant. Este potrivit pentru formatul ⅓A4.

 1. Suport Pliante Counter Top

Suportul de pliante Counter Top este realizat din plexiglas transparent și are un singur buzunar. Acesta este perfect pentru expunerea de pliante, cataloage și este ideal pentru birou, mese, tejghea, în restaurante sau centre comerciale. Suportul te va ajuta să-ți expui toate materialele informative tipărite într-un mod elegant. Este potrivit pentru formatele A4, A5, ⅓A4.

 1. Suport Pliante cu Picior pentru Expunere Masă sau Birou

Suportul de pliante cu picior pentru expunere pe masă sau pe birou este realizat din plastic turnat și are un singur buzunar. Suportul este mai rezistent datorită faptului că este construit dintr-o singură bucată. Acesta este perfect pentru expunerea de pliante sau cataloage și este ideal pentru birou, mese sau tejghea. Suportul te va ajuta să-ți expui toate materialele informative tipărite într-un mod elegant. Este potrivit pentru formatele A4, A5, ⅓A4, 2x ⅓A4.

 1. Suport Pliante Flyer

Suportul de pliante Flyer este realizat din plexiglas negru și are trei buzunare turnate. Acesta este perfect pentru expunerea de pliante și flyere și este ideal pentru birou, mese, bancă, centre comerciale și nu numai. Suportul te va ajuta să-ți expui toate materialele informative tipărite într-un mod elegant. În plus, poți să-l personalizezi cu autocolant, gravură sau serigrafie. Este potrivit pentru formatele A5 sau ⅓A4.

 

 1. Suport Pliante Flyer Holder

Suportul de pliante Flyer Holder este realizat din plexiglas transparent și are un singur buzunar. Acesta este perfect pentru expunerea de pliante, flyere, reviste și cataloage și este ideal pentru birou, mese sau tejghea. Datorită formei sale ergonomice, suportul te va ajuta să-ți expui toate materialele informative tipărite într-un mod elegant. Dimensiunile sale sunt standard sau pot fi personalizate la cere.

 1. Suport Pliante sau Flyere

Suportul de pliante sau flyere este realizat dintr-un acrilic transparent de înaltă calitate și are un singur buzunar. Suportul este mai rezistent datorită faptului că este construit dintr-o singură bucată. Acesta este perfect pentru expunerea revistelor, pliantelor sau a cataloagelor și este ideal pentru birouri, mese, bancă, tejghea, centre comerciale și nu numai. Datorită formei sale ergonomice, suportul te va ajuta să-ți expui toate materialele informative tipărite într-un mod elegant și permite schimbarea pliantelor sau flyerelor foarte ușor. Este potrivit pentru formatele A4, A5 sau ⅓A4.

 1. Suport Pliante Table Top Display

Suportul de pliante Table Top Display este realizat din plexiglas transparent. Acesta este perfect pentru expunerea pliantelor, cataloagelor sau broșurilor și este ideal pentru mese, birouri sau tejghea. Suportul te va ajuta să-ți expui toate materialele informative tipărite într-un mod elegant. Este potrivit pentru formatele A4, A5 sau ⅓A4.

 1. Suport Pliante Wall Leaflet Dispenser

Suportul de pliante Wall Leaflet Dispenser este realizat din plexiglas transparent cu grosimea de 3mm. Acesta este perfect pentru expunerea în mod eficient și protejat a pliantelor, cataloagelor sau broșurilor și este ideal pentru mese, birouri sau tejghea. Suportul are un sistem care-ți va permite să-l prinzi pe perete. Este potrivit pentru formatele A4, A5 sau ⅓A4.

 1. Suport Pliante Wall Mounting Brochure Holders

Suportul de pliante Wall Mounting Brochure Holders este realizat din plastic transparent turnat. Suportul este mai rezistent datorită faptului că este construit dintr-o singură bucată. Acesta este perfect pentru expunerea de pliante, flyere, broșuri sau cataloage și este ideal pentru birou, mese sau tejghea. Suportul are un sistem care-ți va permite să-l prinzi pe perete. Este potrivit pentru formatele A4, A5, ⅓A4, 2x⅓A4.

 

Concluzie

 

Display-urile de pliante difera in functie de numarul buzunarelor, formatul buzunarelor si modalitatea de amplasare(pe perete sau pe suprafafetele meselor, birourilor).

Abundenta caracteristicilor te-ar putea face sa crezi ca alegerea unui suport potrivit afacerii tale reprezinta un proces complicat. Urmatoarele intrebari te-ar putea ajuta sa filtrezi mai rapid produsele bune de cele mai putin bune.

 

 • Unde doresti sa plasezi display-ul? Atasat de perete sau pe birou, masa?
 • Ai materiale publicitare cu coperti diferite? S-ar putea sa ai nevoie de un suport cu mai multe buzunare.
 • Ce format vor avea materialele tale publicitare?

 

Raspunsurile acestor intrebari te pot aduce mai aproape de produsul potrivit preferintelor tale. Insa, daca esti in continuare nehotarat, nu ezita sa contactezi un reprezentant PinkExpo pentru mai multe informatii.

 

 

 

 

 

Taguri:

Comentarii