12 Rame Click De Aluminiu Pentru Desfasurarea Campaniilor de Promovare sau Informare

Exista numeroase rame click de aluminiu care ar putea fi parte a eforturilor tale de expunere a unui material publicitar sau informativ. Insa, poate fi destul de dificila alegerea unor rame potrivite nevoilor tale. Este nevoie de o intelegere a particularitarilor fiecarui tip de rama pentru a te putea convinge ca o anumita categorie este si cea mai buna varianta pentru desfasurarea campaniilor de marketing.

Printre ramele click de aluminiu se numara: avizier NANO Display cu rama click, poster hanger click, rama click 25, rama click 25 Dubla Fata, rama click 25 Duo Color, rama click 32, rama click 32 Window Frame, rama click ART, rama click tip tablou,rama click vopsit rosu sau negru.

In randurile urmatoare sunt descrise atat caracteristicile comune, cat si notele distincte ale fiecarui tip de rama in parte. Informatiile prezentate au scop informativ, decizia finala apartinandu-ti in totalitate.

Un avizier extrem de util pentru o expunere clara a afiselor sau posterelor datorita nano display-ului transparent. In formatul Portrait sau Landscape, avizierul poate fi achizionat cu 4, 6 sau 8 insert-uri Nano Display. Afisele sau posterele montate vor fi protejate de cele 2 benzi adezive ale fiecarui insert. Ramele click, realizate din aluminiu, ofera rezistenta sporita panoului si un aspect modern, potrivit amplasarii in diferite tipuri de ambiente.

Un instrument de marketing ce poate fi folosit atat pentru campaniile de Brand Awareness, cat si pentru cele de ofertare. Desigur, formatul si dimensiunile permit folosirea in cazul multor altor tipuri de campanii de promovare. Desi schimbarea unui poster ar putea parea un lucru dificil, sistemul click al ramelor faciliteaza acest proces, oferind posibilitatea schimbarii rapide, fara mari batai de cap a materialului publicitar sau informativ. Ramele click au o durata de viata indelungata datorita aluminiului rezistent care impiedica deteriorarile premature.

Panoul cu profile din aluminiu cu latimea de 25mm este un sistem de afisare care, in functie de dimensiunea ramelor, poate expune materiale publicitare sau informative de mici sau mari dimensiuni. Imbinarile la 45°, dar si profilul panoului ofera rezistenta in timp si o durata lunga de viata. Prinderea panoului pe perete se realizeaza cu ajutorul diblurilor iar montarea pe geam se face prin intermediul unei benzi duble adezive. Sistemul click permite montarea rapida a unui nou afis, fara a fi nevoie de o desprindere a ramei de pe perete sau geam.

Rama click 25 cu Dubla Fata permite montarea afiselor pe ambele fete ale panoului. Dublul afisaj ofera antreprenorilor sau marketerilor posibilitatea expunerii diferitelor oferte sau lansari de produse in cadrul aceluiasi panou de afisaj. Adaugarea unui nou material publicitar poate fi realizata rapid datorita ramelor click, fara a fi nevoie de o demontare a panoului. Folia AR(antireflexiva) va mentine afisul vizibil si il va proteja impotriva eventualelor deteriorarilor survenite in urma depunerilor de praf.

Panoul cu rame click 25 Duo Color este unul deosebit datorita profilelor de aluminiu inedit colorate. Doua rame ale panoului sunt vopsite in culoarea argintie mata, iar celelalte doua in negru. Aspectul aparte ar putea fi chiar un mijloc de diferentiere fata de eforturile competitorilor tai. Fixarea pe perete a panoului se poate face prin intermediul diblurilor, iar montarea pe geam cu ajutorul unei benzi dublu adezive. Materialul publicitar poate fi adaugat usor datorita sistemului click, nefiind nevoie de o demontare a panoului.

Rama Click 25 Fire este un panou creat din materiale rezistente la foc C2. Siguranta se datoreaza elementelor care compun panoul: ramele click sunt alcatuite din profile de aluminiu, fata panoului este realizata din policarbonat de 2 mm, iar spatele din tabla zincata de 0,4 mm grosime (tabla caserata cu un autocolant Avery alb lucios). Montarea afisului se poate face cu usurinta prin intermediul sistemului click, fara a fi nevoie de o mutare a pozitiei intregului sistem de afisaj de pe perete.

Sistemul de afisaj cu rame click de 25 mm Window Frame este special creat pentru a fi montat pe geamuri ori ferestre. Panoul este format din doua rame click si este folosit cel mai adesea pentru expunerea materialelor publicitare la intrarea in marile magazine. Montarea panoului poate fi realizata pe geamuri cu ajutorul unei benzi dublu adezive. Sistemul click permit adaugarea cu usurinta a unui nou afis, nefiind nevoie de unelte suplimentare. Folia PVC are rolul de a proteja materialul publicitar fata de actiunea potrivnica a unor factori externi naturali precum: depunerile de praf, picaturile de ploaie sau intensificarile vantului.

Panoul cu rame click de 32 mm se recomanda pentru afisarea diferitelor tipuri de materiale publicitare de mici sau mari dimensiuni. Sistemul de afisare dispune de numeroase dimensiuni ale ramelor pentru a putea fi parte a diverse campanii de promovare. Spre deosebire de panoul cu profile de aluminiu de 25 mm, dimensiunile impunatoare de 32 mm ale ramelor click ar putea spori atat imaginea afisului, cat si pe cea a brand-ului in fata publicului-tinta. Materialul publicitar poate fi montat cu usurinta datorita sistemului click, nefiind nevoie de instrumente aditionale pentru aceasta operatiune.

Compus din doua rame click, panoul de 32 mm Windows Frame este ideal pentru montarea pe geamuri sau ferestre. Este in general folosit pentru montarea pe geamurile usilor sau pe ferestrele de la intrarea in magazine sau centre comerciale. Materialele publicitare sau informative pot fi introduse doar in rama de la interior. Datorita sistemului click, afisul care se doreste a fi expus poate fi introdus cu usurinta. Folia PVC protejeaza afisul de actiunea mai putin prielnica a unor factori externi naturali precum: ploaia, praful sau vantul.

Panoul cu rame click ART este unul deosebit datorita profilului striat, fiind cel mai adesea folosit pentru montarea pe peretii marilor spatii comerciale. Aspectul elegant al sistemului de afisare ar putea fi chiar elementul aparte, capabil in te diferentia fata de mijloacele de expunere a materialelor publicitare folosite de competitie. Profilele de aluminiu de 40 mm ale ramelor ofera panoului rezistenta sporita si o durata de viata indelungata. Sistemul click ofera posiblitatea montarii cu usurinta a materialului publicitar, fara a fi nevoie de o demontarea a ramei.

Panoul cu rame click tip Tablou este recomandat pentru expunerea materialelor publicitare de mari si mici dimensiuni in cadrul diverselor tipuri de spatii comerciale. Culoarea, dar si forma ramelor de tip tablou ar putea crea o imagine profesionista pentru materialele publicitare sau informative ce urmeaza a fi expuse. Profilele de aluminiu eloxat si imbinarile la 45° ofera panoului rezistenta, impiedicand semnele de uzura timpurie. Sistemul click permite montarea unui nou material publicitar cu relativa usurinta, nefiind nevoie de schimbarea pozitiei panoului pentru realizarea acestei operatiuni.

Un panou cu numeroase avantaje pentru desfasurarea campaniilor de promovare sau informare. Panoul poate fi folosit atat pentru expunerea afiselor de mici dimensiuni, cat si a celor de mari dimensiuni, existand numeroase proportii ale ramelor din care se poate alege. Se poate opta pentru rame de culoarea neagra sau rosie si, in cazul in care exista o cantitate mai mare de 60 de bucati, exista posibilitatea alegerii unor alte culori. Ca si in cazul celorlalte panouri, sistemul click permite montarea fara mari batai de cap a unui nou material publicitar, fara a fi nevoie de instrumente speciale.

Ce rame click de aluminiu sa alegi?

Toate ramele dispun de numeroase caracteristici ideale pentru eficientizarea demersurile tale de expunere a ofertelor, lansarilor sau a altor tipuri de materiale publicitare ori informative. Pentru gasirea unei rame adecvate eforturilor tale de promovare, vei avea cel mai probabil nevoie de mai multe informatii. Urmatoarele intrebari te-ar putea ajuta:

Doresti expunerea unui afis de promovare sau de informare?

Care sunt preferintele publicului-tinta? Rame cu note distincte sau standard?

Unde vor fi amplasate ramele? La intrarea intr-un spatiu comercial sau in interior?

Ai nevoie de rezistenta sporita impotriva intemperiilor?

Preferi expunerea afiselor de mari sau mici dimensiuni?

Ramele click de aluminiu pot spune multe despre specificul brand-ului tau. O imagine profesionista se formeaza in timp si, in general, mai toate elementele unei afaceri coincid atat cu misiunea brand-ului, cat si cu specificul domeniului. Odata alese, ramele click ar putea deveni adevarati „ambasadori” ai companiei tale pentru o perioada lunga de timp.

Taguri:

Comentarii