10 Panouri Din Lemn Masiv Pentru Expunerea Ofertelor Sau Mesajelor Specifice Afacerii Tale

Panourile din lemn masiv pot imbunatati eforturile de promovare a diferitelor afaceri, in special a celor din industria ospitalitatii. Eficienta panourilor din lemn masiv, dar si costurile mici de intretinere sunt doar doua dintre numeroasele avantaje care indica importanta lor in randul altor mijloace de promovare sau informare.

Un panou din lemn masiv este o adevarata extensie a viziunii tale antreprenoriale. Vei putea adauga sau modifica oricand continutul tablei de scris pentru a putea tine pasul cu nevoile afacerii tale. Produsul este unul usor de folosit, nu necesita decat notarea sau stergerea diferitelor denumiri de produse sau mesaje. Nu va fi nevoie de asimilarea in timp a anumitor cunostinte, asa cum probabil se intampla in cazul unor instrumente moderne, precum casele de marcat sau softurile de gestiune.

 1. People Stopper Wood Capra Lemn cu Tabla de Scris

 

People Stopper-ul cu inaltimea de 1000 mm poate fi folosit doar in interior, fiind adeseori regasit ca element parte din strategia de promovare a afacerilor din HoReCa.

Tabla este realizata din PFL(material rezistent compus din fibre de lemn compactate) si serveste ca mijloc de expunere a diferitelor oferte, discount-uri sau lansari de produse/servicii. People stopper-ul din lemn poate fi mutata cu usurinta in zonele de maxim interes ale cladirii/incaperilor. Spre deosebire de rama din lemn, people stopper-ul nu necesita operatiuni suplimentare pentru montare sau pentru acoperirea gaurilor lasate de cuie in perete.

 

 1. People Stopper Wood cu Tabla de Scris cu Creta sau Marker pentru Exterior

 

People stopper-ul cu inaltimea de 1180 mm este destinat utilizarii atat in interior, cat si exterior. Este in general folosit de afacerile care activeaza in HoReCa, insa de caracteristicile acestei capre stradale pot profita si business-urile din alte sectoare economice.

Tabla este realizata din ABS(Acrilonitril Butadien Stiren), un polimer ce impiedica deteriorarea prematura, deseori cauzata de apa, praf sau socuri. In comparatie cu alte metode de promovare a afacerii tale, precum angajarea unui agent de vanzari sau colaborarea cu un promoter, investitia intr-un people stopper este mult mai redusa daca tinem cont de durabilitatea materialelor folosite pentru alcatuirea produsului.

 

 

Rama de lemn Basic se poate folosi doar in interior, fiind recomandata mai ales pentru hoteluri, restaurante, baruri, cafenele, cazinouri etc. Rama este un mijloc de expunere a ofertelor sau mesajelor, fiind de obicei montata la intrarea in interiorul cladirii(casieriei, receptiei, barului)

Tabla este compusa din PFL, un material durabil rezultat din compactarea a numeroase fibre de lemn. Rezistenta produsului este de asemenea asigurata de lemnul masiv al ramelor, cu grosimea de 35 mm. Aspectul simplist este ideal pentru ca rama sa fie inclusa in cadrul unui ambient cu elemente moderniste.

 

 1. Rama de Lemn Decor

 

Rama de lemn Decor este apreciata datorita aspectului elegant al ramei superioare. Este utilizata doar in interior, regasindu-se in arsenalul de informare sau promovare al afacerilor din sectorul Horeca.

Tabla de scris a ramei Decor este alcatuita din PFL, un material apreciat pentru rezistenta sa in timp. Design-ul special ofera posibilitatea ca produsul sa fie inclus in cadrul unui ambient cu elemente formale. Amplasata strategic, rama poate deveni un adevarat „promoter” al ofertelor sau informatiilor pe care tu le consideri a fi importante pentru clientii sau prospectii afacerii tale.

 

 1. Meniu Holder Black cu Baza Lemn

 

Meniul cu baza din lemn este recomandat doar pentru folosirea in interior. Caracteristicile meniului ar putea consolida relatia afacerilor cu clientii lor, in special a business-urilor ce activeaza in industria HoReCa.

Panoul in format A5 este alcatuit din MDF, o placa din fibre lemnoase cu rezistenta ridicata la umezeala. Scrierea se poate realiza doar cu ajutorul: cretei sau a markerului cu vopsea lavabila.  Aspectul denota posibila includere a meniului in cadrul unei incaperi cu elemente moderniste, in detrimentul altor tipuri de decoruri.

 

 1. Meniu Holder Black Suport Meniu cu Baza Lemn

 

Meniul cu baza din lemn cu Suport este destinat amplasarii doar in interior, avand numeroase beneficii pentru business-urile din industria ospitalitatii.

Meniul este unul remarcabil datorita clemei din dotare. Spre deosebire de produsul anterior, acesta permite utilizarea panoului atat ca reazem pentru printuri, cat si ca mijloc de afisare a meniului(scrierea realizandu-se cu ajutorul cretei, markerului sau vopselei lavabile). MDF-ul, materialul din care este compus panoul, ofera protectie sporita impotriva efectelor umiditatii asupra durabilitatii.

 

 1. Meniu Holder WOOD A5 cu Baza Dreptunghiulara din Lemn

 

Meniul Holder Wood A5 este un mijloc modern de expunere a diferitelor printuri, recomandat in special pentru a fi utilizat in lumea restaurantelor, hotelurilor, barurilor sau cafenelelor.

Panoul este alcatuit din plexiglas, un material plastic rezistent la impactul cu alte obiecte. Afisul beneficiaza de vizibilitate sporita datorita plexiglasului transparent. Panoul este prevazut cu un insert de tip U cu ajutorul caruia vor fi introduse printuri in format A5. Design-ul meniului Holder Wood A5 ofera numeroase argumente in favoarea includerii acestuia in cadrul unei incaperi cu elemente adaptate tendintelor actuale.

 

 1. Protecție din lemn pentru birou

 

Panoul este un factor de incredere atat pentru afacerea ta, cat si pentru clientii sau prospectii tai. Este foarte posibil ca un astfel mijloc de protectie sa descurajeze eventuala activitate frauduloasa a persoanelor mai putin binevoitoare.

Cadrul este format din HPL, un material laminat avantajos datorita rezistentei impotriva umiditatii. Transparenta este asigurata de placa din PETG, un material termoplastic cu durata indelungata de viata. Aspectul lipsit de detalii extravagante al produsului recomanda folosirea acestuia in cadrul unui ambient simplist.

 

 1. Figurina tip Inghetata cu Suprafata de Scris

 

Expunerea diverselor produse, oferte, lansari sau mesaje poate fi realizata cu ajutorul figurinei tip Inghetata. Scrierea beneficiaza de o portiune special gandita si se va face cu ajutorul cretei sau a markerului cu vopsea lavabila.

Figurina nu este doar un mijloc util de comunicare cu clientii tai, ci si un posibil factor de diferentiere in raport cu ceilalti competitori de pe piata. In ceea ce priveste aspectul vizual al figurinei, formatul si imaginea print-ului recomanda folosirea acestui produs in cadrul unui ambient modernist sau simplist.

 

 1. Figurina in Forma de Halba de Bere cu Suprafata de Scris

 

Figurina poate fi expusa doar in interior, regasindu-se in strategia de promovare sau informare a diferitelor afaceri, in special a barurilor, pub-urilor sau a berariilor.

Rezistenta produsului in contact cu apa se datoreaza PFL-ului(material lemnos) din care este alcatuit. Scrierea pe suprafata figurinei se va realiza cu creta sau cu markerul cu vopsea lavabila. Investitia este una pe termen lung avand in vedere durabilitatea produsului si efortul minim de intretinere al acestuia.

 

Recomandari

 

Cu atat de multe produse disponibile in cadrul ofertei noastre, probabil nu te-ai decis inca asupra unuia potrivit afacerii tale. Urmatoarele intrebari si raspunsurile(sugestiile) noastre te-ar putea ajuta sa intelegi mai bine care sunt nevoile tale reale.

 

 • Doresti ca panoul sa fie amplasat in interiorul sau in exteriorul incaperii?

People Stopper-ul alcatuit din PFL - Interior

People Stopper-ul alcatuit din ABS - Exterior

 • Doresti protectie informatii, bani?

Pentru evitare activitatea frauduloasa, ai la dispozitie protecție din lemn pentru birou.

 • Cauti o modalitate concreta de expunere a produselor tale?

Figurina tip Inghetata cu Suprafata de Scris

Figurina in Forma de Halba de Bere cu Suprafata de Scris

 • Vrei un panou elegant atasat de perete?

Ai putea sa consideri rama de lemn decor.

 

Daca esti in continuare indecis in legatura cu produsul adecvat planurilor tale, ai putea sa consulti un reprezentant al firmei noastre.

Taguri:

Comentarii